AAA
Please update your Flash Player to view content.

Limba

RomânăMagyarEnglish

Vizitatori

Avem 21 vizitatori online
Despre mine PDF Imprimare
DSC07055Totul a început de la profesia de conducător auto profesionist, pe care o practic din 1994. Înca din primii ani de muncă am observat staţiile la colegii care circulau în afara ţării pe atunci, şi îmi doream şi eu, dar acest lucru s-a împlinit doar când am schimbat locul de muncă, trecând de la autocar înapoi pe camion dar de această dată pentru a executa curse în afara ţării, atunci am achiziţionat o staţie CB (Albrecht), pe care aztăzi o folosesc la un papagal montat la garajul firmei, la care lucrez şi în prezent. Şi de aici a urmat totul , l-am cunoscut pe YO 6 PFL şi pe YO 6 OSC care venind să-mi regleze antena CB au început să-mi vorbească de aşa zisul Radioamatorism. Această scânteie care am primit-o de la YO 6 OSC şi YO 6 PFL mi-a adus aminte de clipele petrecute la Casa Pionerilor şi tot odata mi-a stârnit interesul de a afla mult mai multe despre acest tip de comunicare.

La sfaturile primite de la cei doi amici am hotărât să particip şi eu la examenul pentru radioamatori în anul 2005, trecând cu brio la a doua participare la examen, şi primind indicativul YO 6 PES.  www.hamradioshop.ro

Deşi nu am avut Radioclub la noi în oraş, de-a lungul anilor am reuşit să cunosc câţiva radioamatori, dornici de a ajuta colectivul din oraşul nostru. Aş enumera câţiva dintre ei: YO 6 OGW  -  YO 6 OGJ  -  YO 6 MK  -  YO 6 ODP  -  YO 6 OFL  -  YO 6 QAR  -  YO 6 PFL  -  YO 6 VSR  -  YO 6 PIN  -  YO 6 PKD  -  YO 6 PMX  -  YO 6 PIN  -  YO6 PMY  -  YO 6 OAH  -  YO 6 LV şi mulţi, mulţi alţii.

Cu toţi aceşti radioamatori de care aţi auzit sau nu aţi auzit, încercăm să readucem la viaţă Radioclubul din oraşul nostru.YO 6 KBM.

Lincuri utile : www.hamradioshop.rowww.hobbyfashion.rowww.geo-shop.ro